Turbo

Turbo

Neemt uw motorvermogen af?

Een turbo die het uit zichzelf begeeft komt weinig voor. De oorzaak van het probleem ligt vaak ergens anders in de motor. Meer dan 95% van de turbo problemen ontstaan door 3 veel voorkomende oorzaken te weten: te weinig olie, olievervuiling of schade door een vreemd deel.

Turbo’s kunnen nog zo goed zijn geconstrueerd, gemonteerd en onderhouden; schade aan de turbo blijft altijd mogelijk. Omdat de ervaring leert dat de ene schade de andere niet is, is er voor vrijwel elk probleem een andere oplossing. Hieronder vindt je enkele tips voor het oplossen van problemen omtrent de turbo.

 

Diagnose.

Het begint met een goede diagnose, zo voorkomen wij dat er onnodige kosten gemaakt worden.  

 

Turbo-partner.

Wij zijn Turbo-partner en kunnen hierdoor eventuele storingen en reparaties aan turbo-systeem snel en adequaat verhelpen, wij hebben hiervoor een technische training gevolgd. 

Wij worden ondersteund door Turbo's Hoet , deze geven technische ondersteuning en specifieke montage instructies waar nodig.

Wij kunnen door het partnerschap gebruik maken van de uitgebreide garantie van Turbo-partner, wanneer een turbo binnen het eerste jaar van de garantietermijn defect raakt, wordt deze GRATIS vervangen door een nieuwe turbo!!. Ongeacht de oorzaak van het defect!

 

TurboPartner website

 

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen. Of kom langs in onze werkplaats tijdens onze openingstijden.

Auto onderhoud

Auto onderhoud

Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan diverse merken

Lees verder >
Banden & Velgen

Banden & Velgen

Banden, velgen, montage, balanceren, reparatie en opslag

Lees verder >
Airco service

Airco service

Controle, onderhoud, vullen en reinigen

Lees verder >
Onze werkplaats

Onze werkplaats

Hanepoel 110
2136NM Zwaanshoek

Afspraak maken >