Bandenopslag

Bandenopslag

Bandenopslag in ons bandenhotel

Naast de verkoop van banden kunt u bij ons ook terecht voor de opslag van uw zomer en winterbanden.

In ons Bandenhotel, waar uw banden droog, koel en verzekerd opgeslagen kunnen worden.

Zo heeft u thuis geen last van de ruimte die de banden of wielen in beslag nemen, voorkomt u beschadiging tijdens het vervoer en hoeft u niet elk seizoen met de set te sjouwen om deze onder uw auto te laten zetten. Tevens slaan wij uw banden op onder de juiste condities, waardoor de banden in een betere staat blijven.

Bij ons kunt u op afspraak ook 's avonds terecht, waardoor u dus niet speciaal vrij hoeft te nemen van uw werk om de bandenwissel te laten doen. U kunt genieten van een kopje thee of koffie terwijl wij ondertussen uw zomer of winterbanden wisselen, klaar terwijl u wacht.

 

De tarieven:

Complete wielen (velgen met banden), wisselen van zomer/winterbanden, opnieuw balanceren van de wielen die gemonteerd worden. De kosten hiervoor zijn € 75,- voor een set van 4 wielen. De opslag van 6 (met uitloop tot 8) maanden hierbij is GRATIS!

Banden wisselen (banden om huidige velgen draaien), het monteren van de zomer/winterbanden op uw huidige velgen, balanceren van de wielen en montage op uw auto. De kosten hiervoor zijn € 95,- voor een set van 4 banden. De opslag van 6 (met uitloop tot 8) maanden hierbij is GRATIS!

Uw eigen set alleen opslaan is ook mogelijk. Het kan zijn dat u uw zomer- en winterset thuis zelf wisselt. Ook deze sets slaan wij graag voor u op. De kosten hiervoor bedragen € 75,- per jaar.

 

Wij zijn de goedkoopste in de regio:

Aalsmeer, Aerdenhout, Alphen a/d Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Beinsdorp, Bloemendaal, Cruquius, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk aan Zee, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Meer, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Oude wetering, Overveen, Rijsenhout, Roelofarendsveen, Sassenheim, Uithoorn, Vijfhuizen, Vogelenzang, Voorhout, Woubrugge, Zandvoort, Zwaanshoek, Zwanenburg.

 

 

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen. Of kom langs in onze werkplaats tijdens onze openingstijden.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders aangegeven

Auto onderhoud

Auto onderhoud

Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan diverse merken

Lees verder >
Banden & Velgen

Banden & Velgen

Banden, velgen, montage, balanceren, reparatie en opslag

Lees verder >
Airco service

Airco service

Controle, onderhoud, vullen en reinigen

Lees verder >
Onze werkplaats

Onze werkplaats

Hanepoel 62
2136NL Zwaanshoek

Afspraak maken >